Festival Be Active je späť!  Zdalo by sa, že popradská mládež v lete iba chillovala; nuž nie tak úplne…  Tím Social Up prichádza s tretím ročníkom podujatia, vďaka ktorému sa v Poprade opäť raz zdvihnú hlavy (a snáď aj pohnú ľady).  A že sa je na čo tešiť, potvrdzujú  všetci zasvätení.   

Nosnou témou tohto ročníka je „Krízový a projektový manažment“ resp. „Cesta nápadu k výsledku“. Ako hovoria organizátori zo Social Up, tretí ročník bude fantastický, pretože sa  bude hovoriť o tom, ako veci „nespackať“ a zvládnuť akýkoľvek projekt excelentne. Festival je na programe 9. a 10. septembra v Kine Tatran, v OC Fórum a na Námestí sv. Egídia v Poprade.

Prvý ročník Be Active 2014 bol zameraný na osobnostný rozvoj, pozitívne myslenie a možnosti cestovania či študovania v EÚ. Gro tvorili prednášky inšpiratívnych rečníkov  a sprievodné aktivity na námestí v Poprade.  V druhom ročníku sa tematika  spopulárnila, festival sa presunul do Kina Tatran a okrem zaujímavých spíkrov sa tu predstavila  napr. Eko- formula študentov STU Bratislava, vlastnoručne vyrobená bugina študenta GPUK, inovatívne vzdelávanie LEAF Academy, prvá slovenská družica skCube, alebo Žlté bicykle iniciatívy Vlk ktorý nespí z Kežmarku.  Téma „Veda, technológie a inovácie“ prilákala na festival množstvo mladých zvedavcov a vzbudila záujem aj u širokej verejnosti.

Be Active 2016 má za cieľ osloviť predovšetkým mladú generáciu, vítaní sú ale všetci s chuťou vzdelávať sa a napredovať. Ako po minulé roky, konať sa bude v osvedčenom koncepte počas dvoch dní. Piatok 9.september je vyhradený pre (Veľ)trh možností v priestoroch OC Fórum, kde sa predstavia mladí aktivisti a organizácie z Popradu a okolia.  Festival BeActive pokračuje v sobotu 10. Septembra v Kine Tatran. Na konferenčnej časti sa podelia o svoje vedomosti skúsení rečníci Michal Novota, Ján Michlík,  Robo Merva, Ľuboš Sibert, Peter Bendík, Igor Hanečák a ďalší. Súčasťou tohto ročníka bude aj tzv. Chill Zone (Oddychová zóna) v parku pri Kine Tatran, ktorá je na programe v sobotu, počas celého trvania festivalu. Určený je pre každého s chuťou zabaviť sa aj popri vzdelávaní.

Festival je plne v réžii mladých ľudí z Popradu, organizátorom je Tím Social Up, v spolupráci s Mestom Poprad, Kinom Tatran, Popradskou televíziou, OC Forum Poprad a Mestom Svit.

Viac informácií nájdete na fanpage Social UP alebo klikajte priamo na udalosť „Festival Be Active #3„. Ulož si dátum 9. a 10. september aj ty a rezervuj si ich pre svoj rozvoj. Prekvapení na mieste bude požehnane dosť…

 

https://www.facebook.com/events/1780288628877114/