Zaži aj ty celosvetovú oslavu chutného jedla 21. mája 2016 v Košiciach a podpor myšlienku šéfkuchára Jamie Olivera aj ty ;) My tam určite budeme :)

Food Revolution Day organizuje Jamie Oliver Food Foundation prostredníctvom svojich Ambasádorov po celom svete a my sme radi, že ich môžeme podporiť :)

Počas Food Revolution Day Košice 2016 sa určite nebudeš nudiť! Práve naopak, nebudeš vedieť kam skôr a budeš chcieť zažiť úplne všetko :) Je pre teba pripravená na celý deň Škola varenia, ktorú povedie Jozef Hromják (šéfkuchár a člen Národného tímu kuchárov) a Tomáš Jakab (držiteľ ocenenia VÍŤAZ Košický kuchár 2015).
Aby si si jedlo vychutnal, sú pripravené v programe aj besedy, panelové diskusie s odborníkmi na zdravú výživu, foodblogermi, Podnikateľkou Slovenska 2013 atď.
Dozvieš sa viac o etikete stolovania a budeš aj pri krste knihy Ako ušetriť pri nákupe v potravinách, ktorej autorkou je Janka Chytráčková (Áno, tá Janka ktorú si videl na našom festivale Be Active!) a krstiť bude Dohliadač.sk.

Celý program k udalosti Food Revolution Day nájdeš TU :)

Tak neváhaj a potvrď svoju účasť na festivale toho najlepšieho jedla – Food Revolution Day v Košiciach :)

Viac info nájdeš v evente tu:

https://www.facebook.com/events/246643079015722/