Úspešné workshopy Soušlaperov pokračujú aj v apríli. Pozitívne odozvy sú zatiaľ neopísateľné a túžime ísť preto ďalej. Posledná marcová téma (Ideál multikuluralizmu a fenomén detskej práce) oslovila veľa mladých ľudí z Popradu a okolia, a tak sa na tom najbližšom workshope chystáme nadviazať práve na tento ideál. Prelínanie kultúr a poznávanie nových vecí formou zážitkov je predsa oživujúce obzvlášť pod Tatrami.

Prvotný nápad vybrať sa do španielskej prírody skrsol v hlavách mladých turistov a kreatívcov spod Tatier ešte v januári. Vtedy ale nikto z nich netušil, čo im taký (ne)obyčajný výlet mimo domova prinesie. Partia dobrých kamarátov sa hneď mesiac na to, vo februári tohto roku, vydala na vlastnú päsť za lezením po horách a skalách do andalúzskeho El Chorra. Zažila nespočetné množstvo neobyčajne obyčajných dobrodružstiev, spoznala magickú krajinu, jej ľudí, ale aj všelijakých cudzokrajných návštevníkov a nejaké tie zvery. Počas niekoľkých týždňov obklopení horami a novými impulzmi sa dozvedeli niečo viac o sebe, ako aj o tom, koľko toho vlastne ani nepotrebujeme. Na cestu si okrem vakov a základného náčinia na prežitie pribalili aj duo šikovných filmárov Mareka Kexa Stolarčíka a Lukáša Maskalíka. Práve tým sa podarilo zachytiť čaro El Chorra. O svoje dojmy a poznania sa tak prídu podeliť spolu s vami do Popradu a podľa ich slov, prinesú aj niečo navyše.

V Coworkingovom centre Kreativo tak už tento piatok 17.apríla o 17:00 vypukne ďalší zaujímavý workshop ale i brainstorming, kde sa opäť naučíme stierať kultúrne rozdiely a poznávať čarovné krajiny. Príďte aj vy zdieľať nové dojmy a skúsenosti mladých dobrodruhov. Viac informácií nájdete na facebooku. Vidíme sa!

20150221_155818

20150222_133456

Vidíme sa 17. apríla od 17:00

Coworkingové centrum Kreativo
Nám. sv. Egídia 55/50

 [bgm]