Predstavte si situáciu, kedy ulice Popradu zaplavia stovky až tisícky pestrofarebných bublín. Ak k tomu letné slnko prijemne hreje a okoloidúcich to navyše i rozosmeje, jediné čo v takejto situácii zostáva, je pridať sa a prihodiť do vzduchu ešte viac bublín. Presne tento výnimočný okamih zažije aj naše mesto, a to už 25. augusta 2015 počas II. ročníka Dňa bublín. A tou najlepšou správou je, že súčasťou podujatia môže byť snáď každý. Tento deň v Poprade pripravujú títo ľudia:


Kika

Stojí na čele tohto špeciálneho dňa. O sebe hovorí že je akčná buble maniačka a bez ktorej by popradský Bubble Day nemal ten správny buble drive. Aktívna členka Popradského mládežníckeho parlamentu a občianskeho združenia Social UP všetkým ukáže, ako má taký správny deň bublín vyzerať.

 


Bugi
Je šaman. Z jednej bubliny dokáže vyčariť 10 a v zápätí je z toho plnohodnotný článok či tlačová správa. V tíme zároveň figuruje ako simulant pozitívnej energie a bublinovej vibrácie.


Martin
Už od detstva vie, že bubliny sú základ zdravého kolektívu, a tak sa túto filozofiu snaží úspešne presadiť aj do II. Ročníka Bubbleday. Založil o.z. SocialUP a odkomunikuje a zastreší nám každú bublinu, aby všetci vedeli kto takto prekvapil Poprad.


Janka a SaškaDSC_1114

Bubble konzultačné služby má na starosti Janka so Saškou. Obratom vás obdaria vhodnou bubbleradou a pomôžu tiež vyladiť grify v bublifukovaní. Vždy reagujú v pravú chvíľu a tak budú poruke všade kam sa v uliciach Popradu.


DSC_0941Kristína

Kika vám ukáže ako najefektívnejšie vypustiť z bublifuku snáď maximum bublín. Na jeden výdych vás zasype nevyhnuteľnou dávkou, až sa tomu nevyhnete, aj keby ste utekali.

 


Natália DSC_1001

Natali sa kre-atívne venuje bublifukovaniu už od detstva a jej zmysel pre detail je neoceniteľný. Pestroferebné bublinkovanie patrí medzi jej hlavné špecializácie a kreatívne motivácie.

 


Zdieľaj