Od posledného a doslova pamätného workshopu (Čaro El Chorra) ubehli už pomaly dva týždne. Nespútanosť, silné zážitky a cesta ľudského poznania mladých dobrodruhov spod Tatier, Miroslava a Mareka (+ Lukáša a zvyšného kolektívu) v nás rezonujú ešte dodnes. No a tí, čo sa nášho posledného meetu priamo zúčastnili, rovnako vedia svoje ;)  Viac ako dve hodiny sme s otvorenými hlavami a ústami (od smiechu i obdivu) prežívali skutočné čaro španielskeho El Chorra, liezli kopcami, (v tom čase ešte) zakázanou a legendárnou cestou Caminito del Rey (známou ako Chodník smrti),  poznávali nových ľudí  a vznášali sa spolu s dronmi nad kaňonmi. A to, že inšpirácia sa dala krájať a následne i rozdávať, je i dnes vcelku neopísateľné. Ak sa vám to zdá neuveriteľné, nič si z toho nerobte, nám ešte viac…  Atmosféru ako z festivalu horských filmov navyše lemoval goralský temperament a ukulele osobitého rečníka Miroslava. A po sérií neuveriteľne vtipných príhod, pútavých fotografií a songov, kameraman Marek vytasil svoj fešácky dron, ktorý okrem (Skynet) vizuálu a zbierky famóznych záberov má aj zopár ventilačných výhod. „Čaro El Chorra“ získalo status sviežeho záveru našich aprílových multikulti workshopov + skromné hodnotenie Social UP – Level UP!  A nebolo to naposledy.

 IMG_0682  IMG_0686

Ak sa pýtate, čo nové čarovné Soušlaperi najnovšie zamýšľajú a chystajú, tak sme na rovnakej vlne. Zážitkov i záberov z El Chorra chalani totiž nazbierali toľko, že workshop bol len akýmsi tízrom (ten konkrétne odznel v závere premietania a bola to pecka!). V spolupráci s Vyrobilo.sk preto chystáme ďalšie cestopisné stretnutie resp. fotografickú výstavu, ktorá má už čochvíľa odštartovať ďalšiu z našich pripravovaných adventúrnych tém (Multikuti bez predsudkov). Premeškať ich, vás bude preto stáť život a najmä kopec poznania, radosti a veselosti ☺

 IMG_0675

Apríl bol pre Social UP skutočne plodný a máj bude ešte plodnejší. Akciami nabitý mesiac lásky sme si totiž už dôkladne rozvrhli a vám preto neostáva nič iné, len sa tešiť. Stavať zaľúbené totemy sa ale nechystáme. Ale ktovie, Soušlaperi sú podľa slov istých starešinov nevyspytateľní… Inak povedané, multikulti dobrodružstvá, poznávanie formou vzdelávania  a vesmír, to je naše!

[bgm]