Ahoj! 
Hug Day 2015 je už tento štvrtok, je to super, však? Tešíš sa? Chceš aby deň objatí dopadol lepšie ako pred rokom? Tak nezabudni na týchto 5 VECÍ:

1. Príď načas!

Hug Day sa už tradične začne o 10:00 na celom Slovensku, v Poprade začíname pri fontáne na Námestí sv. Egídia. Hoci je začiatok až o 10:00, príď už o 9:45 aby sme mohli začať načas :)


2. Nezabudni si spraviť ceduľku Objatia zadarmo, Free Hugs …

Deň objatí je o objatiach, objímeme obyvateľov mesta Poprad, zamestnancov firiem, obchodov a možno aj vedenie mesta :) Aby to všetko mohlo fungovať, prines si zo sebou vlastnoručne urobenú tabuľku Free Hugs, Objatia zadarmo či 抱抱团 – Kreativite sa medze nekladú :) Okrem toho si môžeš priniesť biele tričko a fixky a správu o dni objatí šíriť aj takýmto spôsobom.

Free Hugs3. Príď s úsmevom na tvári :)

Aké by to bolo bez úsmevu na tvári? Preto na deň objatí príď s kopou dobrej nálady, úsmevom na tvári a chuťou úsmev a objatia rozdávať navôkol :)

4. Rátaj objatia.

Deň objatí je aj o rekordoch, preto každé objatie poctivo rátaj a nezabudni nám ho na záver oznámiť, aby sme vedeli, či sa nám podarilo prekonať minuloročný rekord :)

5. Príď si po ospravedlnenku do školy!

Áno, myslíme aj na to :) Keďže mnoho z vás, dobrovoľníkov ešte navštevuje stredné či základné školy, keď nám oznámite koľko ľudí ste objali, dostanete podpísané potvrdenie o účasti :) Pozor, s vašou účasťou na dni objatí však musí súhlasiť váš rodič, bez ktorého podpisu je ospravedlnenka neplatná ;)

Pre viac info si nezabudni lajknuť našu Facebook stránku a sledovať udalosť:

My sa už nevieme dočkať :) Pridaj sa do nášho akčného tímu objímačov v Poprade ;)

Posted by Social UP on 27. máj 2015