Prezrádzame prvé informácie o festivale Be Active! Chceš ich vedieť ako prvý? Čítaj ďalej. Hoci na ďalšom ročníku festivalu Be Active pracujeme už od decembra a postupne sme sa uchádzali o podporu v rôznych grantových programoch, komunikovali sme s partnermi, mestom Poprad, vyberali sme ideálny termín a ideálny priestor.

Na začiatku sme festival začali pripravovať s veľkými očami, chceli sme, aby to bolo niečo obrovské, vo veľkej športovej hale Aréna v Poprade. No postupom času sa naše plány trošku zmenili :) Organizovať festival v Aréne by síce bolo fajn a ľudí by to ohromilo, no organizácia tak veľkej udalosti by bola aj veľmi nákladná a investícia by nemusela priniesť žiadaný efekt. Aj v tomto prípade sa uplatnilo staré známe, menej je niekedy viac.

Behom uplynulých mesiacov prebiehali rôzne rokovania, stretnutia s partnermi, potenciálnymi sponzormi ako aj nespočetné stretnutia festivalového tímu. Výsledkom týchto rokovaní a stretnutí je viac vecí, avšak medzi tie najdôležitejšie radíme výber ideálneho priestoru, nastavenie ideálnej koncepcie akcie, výber tematiky festivalu, nadviazanie viacerých partnerstiev  a spoluprác.

V tomto momente vám prezradíme tieto 3 zaujímavé fakty:

1. Festival Be Active! bude opäť v prvej polovici septembra
2. Tento ročník bude mať podtitul Space
3. Priestory ktoré budú dejiskom festivalu budú veľmi zaujímavé, v centre mesta, aj v interiéry aj v exteriéry.

Viac informácii ti prezradíme už čoskoro :) Preto nezabudni sledovať náš blog :)
Ak chceš pomôcť s organizáciou festivalu, určite nás kontaktuj -> Kontakt

SocialUP Tím